Sketch_Images3
Sketch_Images3
Sketch_Images5

References

Nieuwsgierig naar de ervaring van leerlingen bij Ready Set Dutch? Vind enkele ervaringen onderstaand.

• Evalien, Dubai 2022

“Wij zijn erg blij met de online lessen van Sanne. Onze dochter van 6 verheugt zich elke week op haar les. De les is leuk, leerzaam en ze kwekken samen heel wat af. Ondertussen merken we dat de Nederlandse taal van onze dochter vooruit gaat, ze al behoorlijk wat woorden kan lezen en schrijven en haar zinsopbouw verbeterd. Ze zal alleen maar baat hebben bij de Nederlandse taal goed leren vanaf jonge leeftijd. Dank je wel Sanne!”

• Milan, Niene, Pip en Guusje, Dubai

“Sanne geeft onze kinderen sinds 4 jaar Nederlandse les. Eerst gewoon bij ons thuis in Dubai toen Sanne ook nog hier in Dubai woonde en nu Sanne in Nederland woont krijgen ze online les. Onze kinderen vinden de Nederlandse lessen erg leuk. Ze kijken er zelfs erg naar uit. Niets dan lof voor Sanne. De lessen zijn goed georganiseerd en zeer leerzaam. 

Wij vinden Sanne echt een aanrader voor iedereen die Nederlands onderwijs zoekt.”

• Hanadie, Dubai 2021

“Onze dochter heeft een jaar lang, in klassikaal verband, online Nederlandse lessen gevolgd bij juf Sanne. Het waren leerzame en goed doordachte lessen, waarbij gezelligheid voorop stond! Ik kan juf Sanne zeer aanraden!”

• Roger en Linda, Dubai

Sinds het begin van COVID (begin 2020) krijgen onze 2 zonen wekelijks Nederlandse les van juffrouw Sanne. De geboden flexibiliteit met lestijden, het online format en de goede referenties waren voor ons belangrijke overwegingen om voor Sanne te kiezen. De klik tussen de kinderen en Sanne is uitstekend en de kwaliteit van de Nederlandse lessen icm hoogwaardig lesmateriaal spreekt ons zeer aan! Sanne geeft prettig les, heeft persoonlijke aandacht voor de kinderen en verschaft uitstekende terugkoppeling naar zowel de ouders en de kinderen over de voortgang! Wij raden haar van harte aan.

• Dolf and Fauza

“Sinds 2019 volgt onze zoon Jasper, Nederlandse les bij Sanne Leppers. In het begin waren de lessen aan huis in Dubai maar tijdens de Corona crisis werden de lessen online gegeven.
Nadat Sanne terugkeerde naar Nederland zijn we doorgegaan met de online Nederlandse lessen met Jasper omdat we zeer tevreden zijn hoe Sanne de lessen geeft aan Jasper.
Omdat Jasper Engelstalig wordt opgevoed en op een Engelstalige school zit heeft hij altijd moeite met het spreken en schrijven van Nederlandse woorden. 
Sanne heeft de kwaliteiten om zich in te leven in de omstandigheden van haar student en haar leer methodiek daar op aan te passen. Ze is geduldig maar ook vasthoudend tijdens het lesgeven om zeker te stellen dat het niveau van Jasper in de nederlandse taal langzaam maar zeker verbeterd!

Wij zijn zeer tevreden over de lessen van sanne en zien dat Jasper elke week uitkijkt naar de Nederlandse les met Sanne.”

• Jeanette

“Juf Sanne is een geweldige professional. Onze kinderen begonnen met Nederlandse les toen ze 10 en 12 waren. Ze hadden al verschillende pogingen achter de rug, maar zonder veel succes. Met en dankzij Juf Sanne hebben ze allebei in snel tempo goed Nederlands leren praten, lezen en schrijven. Juf Sanne kan erg goed aansluiten bij de individuele behoeftes van elk kind en wist bij onze kinderen precies de juiste balans te vinden tussen plezier en discipline. “

• Jor and Marieke

“Dankzij de lessen van juf Sanne, beheerst onze dochter Olivia (8) de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Juf Sanne is geduldig, heeft een scherp oog voor de individuele behoeften van het kind en speelt daar feilloos op in. Wij zijn heel tevreden! “

Sketch_Images4
Sketch_Images3
Sketch_Images5
Sketch_Images4
Sketch_Images3
Sketch_Images5
Sketch_Images3
Sketch_Images5
Sketch_Images4
Sketch_Images3
Sketch_Images4
Sketch_Images3